Maanrakennus kaivuutöistä maa-ainesten kuljetuksin Salon seudulla

Yhteystiedot

Yritykseni tarjoaa kaivuutyöt, maa-ainesten kuljetukset, salaojitukset ja muut maanrakennustyöt Salon seudulla. Teen kaikki urakat vahvalla ammattitaidolla, osaavan henkilökunnan avulla ja monipuolisella, erilaisiin urakoihin soveltuvalla kalustolla.
Vuokrattavana on myös vaihtolavat, roskalavat ja rakennusjätelavat.

Asiakaskuntaani kuuluvat kaikki toimijat yksityisistä kotitalouksista julkiseen sektoriin.

Kysy lisää!

Kaivinkonetyöt tarpeiden mukaan

Yritykseni tekee suuret ja pienet kaivinkonetyöt joustavasti tarpeidesi mukaan. Kokeneet tekijät ja monipuolinen kalusto takaavat onnistuneen lopputuloksen mitä erilaisimmissa urakoissa. Yritykseltäni saat esimerkiksi puunkaadot, teiden rakennukset sekä talojen pohjatyöt. 

Maa-ainekset suoraan työmaalle

Toimitan maa-ainekset kaikkeen maanrakennukseen ja piharakentamiseen: saat tarvitsemasi hiekat, sorat, mullat, murskeet, hakkeen ja turpeen suoraan työmaallesi. Teen maa-ainesten kuljetukset tarvittaessa ripeälläkin aikataululla Salossa ja sen lähiympäristössä.

Salaojitukset ja muut maanrakennuksen palvelut ammattitaidolla

Kokenut henkilökuntani toteuttaa salaojitukset, jätevesijärjestelmien kaivuut ja viemäröinnit erilaisiin kohteisiin ammattitaidolla. Yritykseni tarjoaa myös kaikki muut maanrakennuksen palvelut yksityisille kotitalouksille, maatalouksille, yrityksille ja julkiselle sektorille Salon seudulla. Teemme myös haja-asustusalueiden sekä mökkikohteiden jätevesijärjestelmät esimerkiksi umpisäiliöt, suodatus-/imeytysjärjestelmät.